New Mommy Tobe Here

Boleh suggest tk breastpump brand apa yg bagus & worth the price?? Dh lama berazam nk jadi fully bf mommy. Ada tk mommies kt sini makan any supplement nk boost kan susu & any supplements good for ibu preggy. Sy bru 6w preggy tpi blood pressure low. Mmg ade history low BP. Tpi mak dgn kakak ckp biasa laa awal preggy, sapa2 ada suggestion for this two of my question. ?

1 Balas

Sy pakai pump on the go breast pump. Ok ok je. Tak recommend sebab rasanya banyak lagi brand yg bagus. POTG daisy cepat habis battery. Untuk supplements saya ambik fish oil. Yg tu dari sebelum pregnant memang dh ambik. &amalkan susu kambing.