jamu lepas bersalin

boleh suggest tak jamu apa korang makan lepas bersalin..sy baru nak cari sbb baby dh bebas kuning😊 sy ada jumpa jamu ummialya. ok ke ye?

13 Balas

saya mkn pati ikan haruan 14 botol untuk 2minggu, sehari sekali.. tuje urut ke apa mmng tade alhamdulilah ok...

10mo ago

aah saya normal.. sbb mak mertua saya pun czer.. dia makan pati ikan haruan tu alhamdulillah luka luar dalam cepat recover.. mungkin tak sesuai dgn awak kut🥲