IBU IBU ADA MINUM SUSU TAK

Hi boleh suggest tak ibu ibu minum susu apa ? Calla ? lazz ? Efferty? Anmum ? Susu kotak ? Perlu ke minum susu hari hari ?

5 Balas

Saya memang orang minum susu dari kecik lagi. Jadi minum susu ni rutin biasa saya. Seeloknya minum susu 2 gelas sehari seperti yang disarankan doktor untuk pertumbuhan tulang dan gigi yang sihat bagi ibu dan anak. Tapi kalau awak jenis yang lactose intolerant atau tak biasa minum susu, boleh dapatkan pil kalsium daripada doktor 😊

7mo ago

Terima kasih 🥰🥰

Sy minum susu wildan. Susu kambing tak bau hamis. Sedap rasa mcm aiskrim vanilla 😋 susu anmum atau apa2 susu yg kat mall utk ibu mengandung tu sy xleh minum. Nak termuntah rasa susu kuat sgt

7mo ago

Tq suggest 🥰

tak apa tak minum susu asalkan jaga makan .. anak pertama saya minum susu ..baby besar tak dpt kluar dri bawah .terpksa ikut tingkap ..

Saya dah minum, saya try anmum tp rasa mcm tak sesuai, lepas ni ingt nak try karihome mama

7mo ago

Kenapaa sbb cirit birit ke berat naik?

saya minum susu anmun yg original 😊