Details Scan

Assalammualaikum mommy2 smua, nak tanya, sy nak buat details scan, skrg dh 22weeks. Boleh tk suggest kan clinic area cheras/bangi/kajang yg provide details scan service? Tqqq..

7 Balas

Kita buat poliklinik az zahra ampang..rm140 detail scan dan 4D, sonographer dia recommend..mmg puas ati..pandai amek gambar baby..

4y ago

Sama dgn awak k..hati2 k..😊👍

Klinik Nik Suzet Shah Alam. Saya buat detailed scan kat situ. Boleh baca review dulu kat fb nya.

Ig @norayahyascan selalu buat free scan.tapi certain tempat dan date je..

As Salam Bangi. Call dulu utk appointment

Klinik nur cahaya bangi

Poliklinik Az Zahra.

Poliklinik az zahraa