Susu Formula apa ye?

Boleh suggest kan tak susu formula untuk newborn range harga dalam rm30-40? Sebab nak try n error mana yg sesuai untuk baby. Terima kasih 😊

1 Balas

harga rm30-40 utk pek berapa gm? klu stakat nk try n error, blh cuba lactogen, dupro, dutch baby. klu ada budget blh try similac, s26, frisolac, anmumlac,. tp klu nk beli pack besar, range start rm50++. anmumlac ada pack kecil, rm22++

1y ago

Utk 400gm dan keatas. Sekarang mmg guna frisolac, bagus dan sesuai tapi melebihi bajet pula. Okey terima kasih ya sis 😘