Lahir waktu PKP

Boleh share x, yg lahirkan bby waktu PKP di HKL, just prepare baju bby dan baju ibu banyak mana? first bby xde pengalaman, tgk semua prepare banyak2 takot x guna pulak nanti.

2 Balas

Normally ikut condition ibu. Kalau ibu ada gdm, mungkin dia tahan 2 malam. Sebab nak make sure baby lepas test. Kalau ibu normal, lepas beranak tu dah boleh balik. Tapi depends pada timing juga lah. Kalau awak beranak at 8pm saya rasa dia kasi stay satu malam. Esok pagi baru balik.