kongsi tentang keputihan..

boleh share x pglman keptihan ketika hmil, utk trimmer 2, ubt ape yg sesuai smntra tggu wktu checkup nanti 😊 tqsm

2 Balas

Ubt tuk keputihn tnggu doc bgi sekiranye ada GBS+Ve.. nti akn dpt ubt insert kt rahim dan ubt mkn.. klau x rawat dri awl akn bhya kn bby nti ms lahir.. mkn yogurt utk kurg kn keputihn tu..jgn mkn or mnum mnis2.. kerp tukr panty liner.. pkai suar dlm yg sesuai dan longgar.. nti nk bersalin akn dpt antibiotik agr bby xde kna jnkitn kuman.. ape pn kita kna jga kebersihn tu aje.. moga di permudh kn ye sis..

macam saya dulu masa checkup bagitau nurse/doktor then doktor bagi ubat... lepas guna ubat tu okey... mungkin masalah hormon... sebab kerap jadi, banyak kali jugak ambik ubat... tapi lepas bersalin okey jaa...

4y ago

2x doktor ambil sample hantar ke makmal takut jadi jangkitan bahaya untuk baby...