pregnancy

Hi , boleh share x mcm mana mummy² bgtau husband yg mummy pregnant .? Ingat nak surprise kan husband tp xde idea nk bt mcm mana , kalau nak tggu anniversary surprise msa tu dah pregnant 13w rasa mcm lama plak? penantian 3y4m

2 Balas

Sy pun takda idea lgsung dlu nk suprise bagai. Just beli upt diam2 bila double line terus je send gmba kt husband. Dia boleh tnye ap benda tu😅 nasib xd suprise2 klau x mst spoil sbb husband xtau ap bnde😑

Unfortunately for me, husband tau dulu sebelum sy.. Sbb, sy xsihat masa mula2 pregnant.. Tp all the best mommy