Tips kurangkan takut/risau bersalin

Hi mommy’s yg ada experience, ada tips tak mcm mana korang stay positive dan kawal rasa sakit masa bersalin? First pregnancy, due 27/5 tapi skrgbdahbstart takut and nervous fikir pasal bersalin 🥲🥲🥲#pleasehelp

1 Balas

Sis kita sama tak jauh beza saya due 29/5 , skrg pon dah ada rasa takut sbb first baby, mlam2 takleh tdur lena dok mikir pasal bersalin. Allahu, moga kita dipermudahkan segala urusan bersalin nanti🤲🏻❤️

3y ago

Kannn. Tak sabar nk jumpa baby tapi takut part bersalin je. Semoga dipermudahkan untuk kita sis 😘😘🥰