berat naik

Boleh share tak sepanjang pregnant berat dah naik berapa kg ? Saya 34 weeks dah. Total 12kg🥲 pastu baru baru ni kena ulang alik g klinik sbb naik seminggu 2kg🥴🥴

15 Balas

sy first booking 65kg, skrg ni 33 weeks da naik 84kg .. tp suami ckp bdn xla beza sgt tp perut tu yg besar 🤭

saya skrg 37w berat naik 16kg. tapi okay je tak ada masalah. tak ada gdm, hb pun okay. alhamdulillah 🙃

Total weight gained saya 12kg. Dari 48kg last 37 weeks berat saya 60kg. Kena jaga makan awak.

saya 32++ weeks , dah turun 5kg, hanya naik balik 2kg++ sahaja😅

i sekarang 33 week naik total 14kg😅😅