helo mom's

boleh share tak pengalaman siapa² pernah minum minyak kelapa dara d'aura..ok tak?

helo mom's
2 Balas

sy penah consume yg tablet..90 biji..sy mkn dri kandungan 5m to 7m..sy mkn sebiji je sehari..sepatutnya mkn 2..hehe..alhamdulillah..senang beranak..pkul 3 check jln 1cm lg..pkul 6 dh 5cm msuk labor room..pkul 8 dh beranak..xthu la tablet tu penyebabnye ke x..just sy mkn tu je..yg lain x..air selusuh pn xsempat minum

5y ago

ok sis..tq sharing 😊

Sy pun bru minum kelapa dara....sblm ni minum ok mudah bersalin...snang nk buka jln utk bersalin...sakit pun kjp jer...