muka kusam

hi. boleh share tak mommies2 pkai skincare ape utk muka?? sejak prgnant ni sy stop semua kecuali cleanser sbb takot produk ade merkuri bahaya utk baby. skrg muka kusam tak suka pulak tgk. sy prgnant 5bln ?

27 Balas

pki sabun biasa sj sis..sa masa preggy kulit berseri..putih ja..skli sda kluar baby adoi jerawat sana sini..plus kulit mkn hitam

5y ago

hahahhh tu lh..smpi my mum ygselalu olok muka sa pun puji ni

hai sis skincare yg tiada merkuri : 1. Bee venom 100% organic 2. Garnier free paraben itu yg sye taw sbb pnah pkai..

5y ago

ok x utk kusam dgn nak cerah kan balik muka?

Saya msa pregnant mmg pkai cleanser ja.. Xda skin care.. Skrg da bersalin kulit lbh baik dri sblm pregnancy

5y ago

klau ok lps prgnant bgus la 😀

Saya pakai mary kay.. Itu ja boleh buat muka saya ok.. Sya dah try mcm mcm products semua xjalan

biasa yang merkuri merkuri tu timbang pilih yang ada di drugstores pun boleh tade masalah

5y ago

jangka pendek helok la jangka panjang kita tatau apa nak jadi beli yang drugstores sudah klu rasa ta yakin dgn produk muslim yang berkualiti so far saya yakin, produk JRM bonda rozita, sendayu tinggi, meeracle, herv natural

Sy pakai mk dari anak second smpi new baby ni

5y ago

Mary Kay timewise 3D...sy taktau mcm mana nk attach dlm ni...bole wassap sy di 0182192757

Sy guna himalaya je sis . Bole beli dkt watson or guardian

5y ago

ade gmbar x sis?

Saya pakai pencuci muka Simple je. Beli dekat watson.

5y ago

Saya pakai pencuci muka brand mahal, muka jerawat, kusam. Pakai Simple, muka elok je 😂 Dah makan nak 2 bulan dah

sy xpkai pape..mls nk tempek kat muka...😅

5y ago

hahahaha kan...sama...p nk buat cmna..Ya Allah mls gila nk letak ppe kat muka

saya garnier. tu saja mesra kulit saya. 🤭

5y ago

dari dulu sis. dari bujang smpai skrg sy hamil 6 bulan. tiada mslh. tak pasti kalau kulit orang lain