pad lepas bersalin

Masa i deliver i guna night wing pads tapi rasa mcm pakai diapers .. so i suggest new mommies beli brand sofy night safe which mmg ngam2 alas and tak panas

16 Balas

I suggest mom semua beli libresse maximum sexurity. Dia pad tp bentuk underwear. Sy deliver last week, mudah betul sbb pakai mx security ni.. 1st day lepas beranak darah banyak pun x bocor. Senanh nk buang xperlu pakai underwear. Doc pun ckp wahh senangnye.. Hehe

ye soft memang selesa sangat dan tahan lama sikit dr pad brand lain. klau brand lain cepat bocor..selalu siap 3pck semasa bersalin

Thank you for sharing your tips sis

Boleh la try nanti..tq info..😘

Terima Kasih info diberi ☺️

Betul2.. Selesa pakai.. 😍

Thanks for sharing sis.

👌👍👍😘..

thanks 4 sharing

Tq sis ❤️