Tempoh Penyusuan

Boleh share tak , mommies breastfeed anak sehingga umur berapa tahun ?

29 Balas

sye pun xthu lah sbb anak baru 3 bulan , tp tgk pada adik2 menyusu smpai 5 thun , adik bongsu 3 thun stay menyusu badan 😅 adik bongsu ckp sedap susu mama dpd susu botol 🤣

Niat dihati nak sampai 2tahun..harap ada rzki ank.😊 No.1 - 6bulan No.2 - 2thn3bln No.3 - 2thn1bln (umur skrg) msh bF. No.4 - 4bln (umur skrg) msh bF

Skg anak pertama masih full bf, umur baru 50 hari, tapi susu mcm x banyak tapi tengah berjuang juga menyusukannya...

5y ago

Jangan putus asa..keep bf ya mommy 😀

Anak 1st smpai umur 3 thn Yg 2nd till bf smpai skng umo 1thn10 bln Skng prgnnt 13weeks2 days..

6 bulan ja sbb laki n MIL dok bising2 anak x cukup khasiat kunun smpai naik stress sy

5y ago

Kan.. Sdh la free x pya susah2 beli Tak fhm sy susah lau duduk dgn mertua suka masuk cmpur

Sy 2 tahun tu pun sy kasi lepas kalau tak lepas lebih laa kali.. 🤭🤭

Anak first 2 tahun setengah...baby 11 month alhamdulillah breastfeed jgk

My minimum is 2yrs old. Alhamdulillah dr 2013 tanpa henti 🤣🤣

2tahun7bulan itupon nurse suruh stop sbb preggy adiknya

2y1m 1st born sy berhenti menyusu dengan sendirinya