Pregnant masa anak umur 1y5m direct breastfeed

Ada tak mommies kat sini pregnant masa ank still breastfeed? Apa pengalaman mommies? Thank you #secondbaby

2 Balas

Saya pregnant 4bulan skg anak pertama baru setahun satu bulan, dia punya lasak tu adoi penat nak lekat je menyusu. Tak nak susu botol smua jenis susu di tolak. Bingung juga macam mana nak berhentikan tapi susu sya sejak pregnant terus drop kesian juga dekat anak..

Me🤭mesti nk try benti kan susu badan kan mcm saya kebetulan kita sama ad tnya jgk soalan tk de yg jawab lagi