Loya2 Muntah

Boleh share tak mcm mana nk hlgkan atau kurangkan loya2 atau muntah2?

2 Balas

sy rasa xde kot.. itu la moments yg kita xkan lupa sis.. hahahah sy dlu hadap je.. sbb mmg xde ubt nak hilangkn or kurang.. makan buah masam la, pakai minyak la.. xjalan sis.. hahahah

5y ago

Tula. Dh mcm2 saya cuba sis. Asam, gula2, coklat, kopi, teh semua xjln. Rsa nk pengsan pn ada.. 😂

Saya dulu bau minyak yu yee, membantulah jugak

5y ago

Setiap ibu mengandung tak sama. Awak cuba cuba lah minyak angin apa apa. Mana tau sesuai. Kalau tak sesuai jugak kena cari benda lain lah