susu ibu hamil

Boleh share susu/coklat yang selalu ibu2 hamil minum x....skrg sy br 4minggu bila waktu sesuai ke klinik ye.. ?

8 Balas

Sy mnum susu biasa je hl.wktu yg ssuai dlm 7-8w boleh scan skli.klau awl sgt takut x nmpk boleh buat ibu risau je.

Klu sy susu apa pon telan je sbb mmg suka mnum susu.. dutch lady madu pon ok.

Sy minum Dutch lady low fat. Dalam 2-3 minggu lg bole ke kk. Sy buka buku 6w

8 minggu bru sesuai g klinik, biasa kk bgi buat buku tggu 3 bulan

Kena amik susu yg rendah lemak & gula mcm susu hl @ dutch lady

Susu kambing pun ad perisa coklat..

Saya minum enfamama perisa coklat..

HL sis. Sedap rasanya dan bagus.