Mommy guna perancang apa?

Boleh share mommy2 guna perancang apa? Ada perubahan fizikal tak?

16 Balas

Baru sekali cucuk depo tp badan sakit2 and period lebih dari 10 hari. Sebulan lepas cucuk tk period then 2 bulan kemudian period sakitnya ya allah ...

Sy pkai iucd..sbb ada ovari teratoma..msa mula2 pkai pariod selalu dtng x brhenti..slepas buang ovari teratoma buln lps period dh mcm ok je..

cucuk depo berat badan ada turun sikit 6kg .. so far ok tkde rasa yng pelik2 cuma kitaran period agak panjng 10hari baru stop ..

Sy xgune apa2 prancang pon..tp prubhn fizikal naik mdadak..😂..bkn slh prancang pon la..kalo xamalkn gaya hidup sihat kn..

Rancang sendiri.. 10 tahun baru ade anak lagi 🤣🤣🤣 yang kedua ni pun rancang sendiri gak.. Lebih baik kan...

Perubahan normal ikut badan ssorg. Rasanya semua perancang kehamilan mcm ni. Cuma serasi ke tak.. Sy mkn pil.

Guna cucuk depo.. Bdn makin krus..tak taulah kenapa... Period pun tak teratur..

Sy rncang sdri je sis..xbrni nk mkn pil..sbb sjenis yg xsuke pil

Sy guna pil .. baru guna ar .. xtau la cm mane effect dia nnti

Saya tak ambil apa2 ubat perancang. Rancang secara natural je