hormon@pregnant

boleh share kn tanda2 pregnant tak.sebb dh 4 tahun xmerasa pregnant.jd bulan ni lewat dtg period.tnda2 pun xde.dh buat urine test tp ngtf.adakah tu hormon.

1 Balas

Saya pun macam awak haritu. Missed period sebulan. Siap pergi clinic buat urine test. Tapi doctor cakap tak pregnant pun. Lepas tu saya ignore je tak nak fikir banyak. Rupanya hanya perubahan hormon. Lepas tu period balik. Kalau awak rasa nak try pregnant lagi, nanti kira balik kitaran haid. Dah tau waktu subur boleh lah start buat bayi