Ruam baby

Boleh share cara nak hilangkan ruam baby ? Petua orang2 tua kata guna lipstick betul ke ?

8 Balas

Sis pakai nie.. Memang utk baby.. Mase baby saye baru lahir sebulan ruam penuh kt muke bdn.. Pakai nie alhamdulillah licin kulit baby lembut sbb dea lotion..

Boleh guna skeenz balm dari tasneem in shaa allah membantu.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapskeenz

sis bwk baby ke farmasi, tnjuk kt farmacist.. nnt dia bg ubat o krim yg sesuai.

sy sapu cream baby ibu ja sis ,klau perut kmbung pon bole guna cream tu

Slalu guna tepung ubi.. klw moden sikit sudocream

4y ago

Baik2. Saya try nanti. Terima kasih ye.

Guna tasneem natural (skeenz)

Try guna lotion tropika

Sama² 😊