Zincofer utk baby #2nd

Boleh sesiape jawab tak zincofer ni nk kene mkn waktu bile, kesan dia, cara nk mkn dia mcm mne(kene bukak ke campur dgn air ke atau ncm mne?)

6 Balas

Honestly bg sy makn zincofer ni ikut keselesaan badan kita. Sy pernah makan mcm nurse cdgkn, 2 jam before sarapan, masa perut kosong, sebelum tidur auto jd mual muntah m cm nk tecabut nyawa ? Kena try and error. Sy kena makan masa perut betul2 kenyang, minum dgn air manis (bukan berkaffein). Alhmdulillah ubat serap elok.. tgok najis hitam means ubt serap