38weeks Positive GBS

Boleh sesiapa share pengalaman bersalin.. Perlu normal or czer?. Saya kebuntuan.. Minggu depan last doc bg mase.. Then kena decide dah

7 Balas

sy GBS+... hrini 40w belum bersalin tanda2 pn belum ada... doktor cakap klau sempat 4jam sebelum bersalin drip antibiotik,,kalau x sempat baby kne pantau dalam 48jam

better normal sbb normal awk sakit Time contraction dtg je😅bby keluar terus rasa lega..Klau czer nnt lps bersalin pun still sakit n nk gerak pun susah

for pengalaman saya. if boleh bersalin normal doc akan bagi antibiotik. 4 jam sekali sampai kita ke labour room.

Sy 38w dan gbs carrier. Alhamdulillah selamat bersalin normal pagi tadi 🥰..

Better normal. Czer sakit lambat nak lega & susah nak jaga 🥲

Awak kena pilih sbb GBS ke ?