Adakah tanda bersalin jika kedudukan baby dalam perut songsang/melintang..?

Boleh saya tahu, jika baby dalam kandungan dalam kedudukan melintang/songsang...masihkah akan ada keluar tanda bersalin contoh lendir campur darah, keluar air ketuban dll, walaupun due awal dari tarikh sebenar...? 34w 3d...😁

2 Balas

Klu smpai 36w & dh buat prosedur pusing kn bby di hsptl, tp kedudukan bby still songsang dktr usually akn set date utk czer.

1y ago

Sye tnya dr klinik sye , dkt hspital tmpt sye xd buat da pusingan tu auto czer . Xthu kenapa 😩