Adakah tanda bersalin jika kedudukan baby dalam perut songsang/melintang..?

Boleh saya tahu, jika baby dalam kandungan dalam kedudukan melintang/songsang...masihkah akan ada keluar tanda bersalin contoh lendir campur darah, keluar air ketuban dll, walaupun due awal dari tarikh sebenar...? 34w 3d...😁

2 Balas

baby sy pun songsang and melintang.. bila mai dia mengeras sakitnya sampai susah nk nafas sbb betul2 dkt dgn dada.. doc ckp 36w nk scan kalau still songsang kena pusingkn and if x berjaya kena czer juga

Klu smpai 36w & dh buat prosedur pusing kn bby di hsptl, tp kedudukan bby still songsang dktr usually akn set date utk czer.

1y ago

Sye tnya dr klinik sye , dkt hspital tmpt sye xd buat da pusingan tu auto czer . Xthu kenapa 😩