nak pendapat

sekarang suda 28minggu , tapi position baby songsang ? its mean kedudukan dia skrg melintang laa ? apa perlu saya lakukan momy sekalian .. hmmm

2 Balas

Normal..sya 32 week..kepala atas kaki bawah..dok kata normal..esok2 tu baby pusing dah ..dia akan pusing2 tu..baby aktif sbab tu dia suka pusing2 ..melainkan 36 week langsung tak pusing..mmg terpaksa dipusingkan.

4y ago

Urwc

Doc ckp apa x? Sbb biasa dia akn pusing2 lagi..

5y ago

doc kata , kalau baby masing songsang smpai ke 8 bulan nnti , buat temujanji doc pakar untuk pusingkan baby dlm perut ..