sakit contraction

boleh sapa2 share sakit contraction yg betul ditahap mcm mana. sakit yg kita tak boleh nak bangun atau mcm mana. Skang rasa sakit. Kekerapan dia boleh dikira 10 minit. Sakitnya dalam 1 minit. Masih boleh tahan.Pernah pergi ospital tapi bukaan tak ada. Skang dah 39 minggu.

2 Balas

Sye ingat sakit yg melampau je. Nk bangun pon x nak sbb sakit melampau smpai x sempat nk amik nafas. Huuuu x tahu la sbb sye kene induce jadi lepas masuk ubat terus sakit dr 10 minit skali then 5 minit then 1minit. Mmg x sempat nk bernafas pon.

Sakit setiap 10 mnit tu mcm dah nk kerap kan...puan siap2...kalau sakit setiap 5mnit dah blh pergi hospital... Sakit dia xde lah smpai xblh bgn...tp sakit yg dah xleh nk bincang...sakit gegile ank muda kata😊

4y ago

Tenkiu. Tapi sakit tu ada rasa mcm nak terberak ke . Saya takut nak berak sbb kena meneran