Hospital Sultanah Bahiyah

Ada sesiapa boleh share experience bersalin di HSB tak? Husband boleh masuk ke tak? Mcm mna nak request 1st atau 2nd class ward ya?

1 Balas

rasanya kalau bersalin normal tanpa alat bantuan, suami boleh masuk. kena tanya dulu kdg dorang tukar prosedur. nk request wad boleh tanya masa suami daftar wad. kalau ada kekosongan dia bg. tp kalau sis/suami ada GL mmg akan didahulukan. sis due bila?

1y ago

iyeee sbb hosp pendang ni baru nk buka so takda chance la nak beranak sini haha. lgpun nurse pesan ada gdm kena beranak hsb juga😂