Covid ketika pregnant

Boleh mommies yg pernah kena covid masa pregnant share pengalaman?

2 Balas

pernah masa 17w ari tu . demam sakit sendi y x tertahan..terus serah diri ke hospital... warded 1 mlm sbb bacaan nadi tinggi... procedure warded kena cek covid..rupanya positif .dptla bilik exclusive y doc pun pakai walkie talkie ja rawat kita..hahaha

kuarantin je kat rumah. pape inform nurse kk yang buat checkup. kalau melarat, pergi hospital terus.