Covid pregnant

Hello ada mom yg pernah kena covid waktu mengandung ? And apaa saranan korang kalau positive time pregnant 😭

2 Balas

Saya baru kne jumaat lepas, skrg hari ke 6 kuarantin dan esok hari yg last. Saya kuarantin di rumah. Symptom sakit tekak saja. Then skrg dah okay sikit alhamdulillah demam takde. Duduk je dirumah dan amalkan minum air masak/suam banyak2. Saya ada buat air lemon suam. Di rumah kne pantau oxygen selalu ye sis, guna oximeter tu. Kandungan saya skrg 28 mggu harapnya takde kne lagi la. Moga kita sama2 kuat mghadapi di musim ini. Moga kita semua kembali sihat dan sentiasa dilindungi Allah🤲🏻❤️

11mo ago

Sama la sis, skrng rasa mcm semput risau pulak 😅

you are not alone, ada!