Covid Fighter

Hi mommies 😊 Nak tanya ada tak yg pernah kena covid kali ke 2 masa pregnant? Boleh share long post covid symptoms yg mommies dapat & cara atasi. Saya baru recover daripada covid. Kali ke 2 kena, 1st kena masa tu tak pregnant. Yg kali ke 2 kena ni, badan betul² rasa lemah. Kerap nk tido je, rasa tak bermaya sgt 🥲 Btw saya full time housewife #firstmom #firstbaby

1 Balas

Saya pernah kena covid sekali je, waktu tu tengah pregnant 8 weeks. So far, takda long post symptoms. Saya cuma makan ubat macam biasa. Macam demam, makan panadol, minum air banyak. Kena cukup rehat. Macam tu je, dalam seminggu alhamdulillah sembuh.