Baru lepas kena covid

Salam ibu sye nk masuk 27w pregnant . Baru lpas kena covid . Lps dri tu sye jadi cepat penat sngt sngt smpai macam nk bernafas seksa sangt . Adakah normal ? Blh tak ibu ibu yg pernah kena covid share pengalaman .#ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Normal klu baru recover covid. Sy pun ambil masa dkt sebulan baru pulih betul2.

2y ago

InshaAllah tak ada apa2. Klu rasa xselesa masa checkup inform misi.

sama, sy pun baru baik covid. cepat penat lepastu hb sy turun.

2y ago

sy da 27minggu sis.