bersama selepas pantang

boleh mengandung kh jika tbrsma slps pantang?

8 Balas

sangat boleh.. Jadi kalau betul Nk merancang kehamilan sila belajar ilmu merancang dgn suami betul².. klau ambil perancang pun wajib buat double triple protection ya Puan..

sis sy bersalin 1/2 lps pantang terlanjur plk 😂 skrg tgh pregnant 5week tp ank first sy tu mninggal sbb tk cukup bln , mknanya setahun 2org sy beranak tahun ni 😆

blh, tp if sis pkai condom/ dh cucuk perancang semua tu in shaa Allah tipis la peluang tuk preggy.

4w ago

msa tu blm start minum pil,mlm ni bru start minum pil dri klinik

Boleh.. kalau tak, takde la anak yg setahun sorg or setahun 2 org (awal & akhir thn)

kalau jenis subur mmg high chance untuk mengandung ya...

4w ago

kalau bersama selepas pantang tanpa apa2 protection n pam dalam mknanya sudah bersedia utk mengadung smula...

bersama=ada chance mengandung.

kalau buang luar selamat tak ea

4w ago

Selamat tapi tetap kena double triple protection jugak. Maksudnya track hari subur, pakai condom, then buang luar. Still ada chance untuk pregnant jugak.

boleh.

4w ago

oky sis.. mlm ni sya dh start minum pil prancang nurse bg.. tpi risau pula sbb sblm minum pil dh tlnjur😇😌