stretchmark

boleh kongsi tips ibu2 semua pakai krim apa untuk kurangkan stretchmark...

23 Balas

Pagi pakai losyen vaseline. Malam pakai gel aloe vera yg guardian jee.. Save bujet😊. Skrg 30weeks still elok lg perut.

Sy mkn softgel vco..lepas tu tiap pagi sapu bio oil sebelum g keje..alhamdulillah..skrg dh 26w..belum merekah lagi perot..

sy pkai pureen punye...dokt puji perot cantik...tp ada org kata tgk org jugak..Tp boleh cuba

cocoa palmer butter oil and lotion and bio oil

Sy pakai palmer's cocoa butter 😊

Boleh cuba sabun marine essence sis

Saya guna cocoa butter Palmer's

Saya pakai happy cream ..

Palmer's product bagus

Organic Rosehip oil :)