Sekadar Pertanyaan

Boleh kew bacaan HCG check test hamil xtepat, even dah lewat period 10 hari. Saya check still negatif, adalah kemungkinan HCG saya rendah. Saya xpernah lambat sangat period macam ni. Mohon pencerahan ye ✌️

2 Balas

Kalau period regular, lewat 10 hari by right hcg level dah boleh detect by upt. Atau kalau nk confirmkan dgn tepat, invest duit sikit utk buat beta hcg. Blood test lebih accurate dari urine test, boleh menjawab segala kemusykilan. If sebelum ni tak pernah haid lambat & tetiba lambat, boleh jadi permulaan bg hormon issue or masalah2 wanita yg lain. Segeralah jumpa pakar.