Tat nenas gulung

Boleh ker makan tat nenas? Sy 9week.. rase mcm nak makan sgt pasal sy tak leh nak telan nasi

6 Balas

Makan je ap nk makan, jnji tidak terlampau berlebihan. Hehe, Saya pun sma teringin tart nenas, tapi yg sllu sya makan tu dia tak buat lagi, tggu blik kg bru makann🤭

Saya pernah termakan tart nenas, banyak jugak la makan. Alhamdulillah xdk masalah. Kalau ikutkan doc, nenas tak de masalah pon, bkn punca jadi gugur.

1y ago

tart nenas tu yg dah masak, semua zat2 yg tajam tu pun dah hilang.. nenas muda hijau tu ja jangan makan mentah2. kadang mak2 ni mengidam benda pelik2 nak makan nenas muda. 😅

Boleh je, jgn makan satu balang habis, kang sangkut GDM pulak..

tak boleh kalau tak hantar kat saya sikit . 😂😂😂

tak salah pun cumanya gula le tinggi ..

boleh ja makan