Vaksin 11 weeks

Boleh ke vaksin tapi kandungan pada trikh vksin tu 11 weeks 4 hari? Ada yg boleh jwb kn?

2 Balas

sepatutnya boleh, tp klu was was dptkn nasihat doktor, tk pun blh pergi tmpt vaksin tu nnt ada stesen check dgn doktor jgk. kt situ cerita la mengandung berapa minggu, ada sakit apa apa ke etc. doktor kt situ akan nilai blh vaksin atau tk.

3y ago

Oh yeke. Thnks you.. Hrap xde apela nnt.. Doakn ye.

sepatutnya boleh sbbnya tempat sy siapa pregnant dr bg nama untuk cucuk vaksin..kalau dpt before 14 week selalunya dr akan bgi surat..inshaAllah tade pape..make sure lepas vaksin minum air mineral and bnyakkn berehat..

3y ago

Ok thnk you.hrap semua ok nnt