Mommy mengandung 6 bulan

Boleh ke sy nak tahu,momy yg mengandung 6 bulan ni adakah pergerakkan nya terbatas?sukar buat kerja rumah ke?sbb perut kerap senak dan makin besar.boleh ke share pd saya..

5 Balas

sy 25w.. mmg x selesa...mlm 2 3 kali bgn sbb perut x selesa.. baby pandai mengeras..pastu cepat rasa senak....anak 1st seingat syg xjga mcm ne..y kedua ne betul² menguji..

5mo ago

sama la 6 bulan jugak,dh kerap mengeras..rasa dlu no 1 dan 2 xde awl mcm nie

Sama sis, lagi2 nak buat kerja rumah yg perlu tunduk ni memang agak susah sikit.. bagi husband buat hehe mommy buat kerja yg senang2 ye

So far Alhamdulillah setakat ni xde rasa terbatas la . Baby gerak aktif tp jrg rasa senak

so far dh masuk 30w keatas baru rasa xselesa.

Senak tu takde tapi rasa perut makin berat.