Boleh pakai masa tidur?

Boleh pakai jam ini ke masa tidur sebb saya nak tgk berapa jam sy tidur sbb sejak mengandung sdh 6 minggu ni sukar nak tidur malam #ingintahu #firstbaby #6minggu

Boleh pakai masa tidur?
2 Balas

Sama dengan sy, sy ingat sy jee hadap macamni. Start masuk minggu ke 6 susah nak tido. Kejap2 terbangun2. Kadang 2 jam sekali mesti terjaga 🥲

sama la dgn saya sis 🥲

12mo ago

ya Allah betul sis... saya pun sama kerap kali terjaga, saya tktau nak buat mcm mana dah hmm smpai saya dngr ayat surah pun masih takleh tido.. saya minum air herbs jenama ni.. saya minum air ni bolehlah dpt jugaklah tido walaupun ada jugak terjaga.