First pregnancy

Boleh ke saya pergi ke kk setelah 8 weeks untuk buka buku pink? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

kol kk dlu sis klu dh confirm,depa akan bagi tarikh utk dtg..bukan ape, ade stgah kk, depa garang sket klu kita trus walkin nih.. 😅

3y ago

Hehe tq sis sudi jawab soalan saya, mmg clueless sangat, terima kasih sangat2

Dah confirm pregnancy di klinik? Kalau confirm pregnancy di klinik nanti nurse akan bagi tarikh utk buka buku.