Puasa

Boleh ke saya ganti puasa, pada masa yang sama saya still fullbreastfeeding?

2 Balas

Sy bersalin btl2 nak pegang puasa thn ni sis.. Sebulan x pose.. Alhamdulillah dlm confinement leave 3 bln tu sy dpt hbs kan qada puasa sy. Mula2 cuba dulu nak tgk susu drop x. Sy qada 5 hr pastu gap 2 hr smbg smpi 30 hr. Set kat mind kita even puasa kita ttp nak bf baby. Alhamdulillah smpi skrg sy still bf baby now dia dah 7 mths

4y ago

Wahh yekeee? Alhamdulilah. Thank sisss 💞💞

Blh kalo sis rasa sis larat