Ganti puasa

Saya ada banyak lagi hari nak ganti puasa tahun ni. Kandungan minggu berapa yang sesuai utk ganti puasa?

2 Balas

sbb tu org perempuan ni jgn tertangguh lama.. klu ad peluang terus je ganti.. kita ni byk sgt rintangan utk ganti pose.. klu sis larat dan xde alahan blh Je berpuasa.. semoga dipermudahkan segala urusan

Sama saya pun nak ganti juga.. boleh je ke puasa sy bru 7minggu kerap juga sllu lapar ghisau betul