rambut

Boleh ke potong rambut masa mengandung? Ada masalah tak nanti?? sbb dah pjg sgt. #6month #firstbabies

15 Balas

Adanorg bagitau awak tak boleh ke? Boleh tau tak sebab apa tak boleh potong rambut tu? Warnakan rambut tu yela tak boleh sbb chemical. Nak potong rambut? Potong je. Nak botak licin pun boleh

Boleh sis..saye pon potong rambut mase kandungan 3 bulan. Nnti sblom pantang nk potong lg sekali. Rimas rambut pnjang sgt😂. Potong paras bahu je agak2 boleh ikat

Sy ptong aritu msa 4bln.sbb byak rambut gugur.ptong paras bahu skang ok xde gugur da rambut..masih leh sangul lg msa pantang.skang 8bln lebh da

Boleh je takde masalahh kalau na potong... Tp kalo na buad chemikal mm rebonding coloure tu sume ta boleh...

Boleh je. Saya potong pendek, mmg jns x suka rambut panjang. Dah boleh ikat je saya potong. 😄

Saya pun potong je dulu. Sbb gugur banyak sangat. InshaAllah niat yg baik tak ada apa apa.

Saya dah 3x potong rambut sis ..bole sja.. Agak2 rambut bole ikat sangul.

Potong paras bahu @ agak2 bila bersalin nnt rambut boleh ikat tinggi

Takde masalah pun. Mengandung ni rasa panas je. Rimas rambut panjang

Sy dah 2x potong rambut sejak mengandung ni, hehe