Checkup baby

Boleh ke nak check scan seawal 6 weeks atau 8 weeks jugak yg lebih tepat untuk scan baby..

2 Balas

actually boleh je scan bila2 pun. ada je seawal 4w dah nampak. ada juga yg 8w pun masih belum nampak. kalau mcm saya mmg bila upt +ve sy mmg terus pegi cek doc. mcm saya ank 1st sampai 3rd semua 1st scan dah nmpak. tapi yg kali ni 1st scan 4w and repeat 5w belum nmpak lagi. tapi takpe setiap pregnancy tak sama. jadi kita berdoa yg terbaik ☺️

1y ago

Ohh terbaik puan.. saya pun dulu beranak di pusrawi 🥰.. terima kasih puan

Kalau boleh scan atas 10w. Tak semua orang sama. Tu sebab digalakkan scan 10w ke atas