Saye minum air gas

Boleh ke minum air gas ? Jadi apa dengan baby ?Baru 9w

7 Balas

sy da 3 botol besar layan 100plus.. itu je lalu utk ilang kn loya.. sy tnye dkter, kata nye ok as long as u ok.. dkter suggest air sparkle kalau tkot sangkut gula.. erm last minum rasa x ok, still nk muntah jgak.. terus x minum da 100plus.. dye kadang ok kadang x mknn yg sesuai dgn morning sickness.. penat try and error.. 😅😪

5y ago

skarang 14w dah

Rasanya sis x perlulah minum air gas tu..kawan saya penah minum masa pregnant 5 bulan..terus gugur..better x perlu minum..kesian kat baby yg baru nak menjadi

Time pregnant ni elakkan makan dan minum yg x berkhasiat. Yang tinggi kandungan gula, garam dan msg.

Boleh. Tapi tak elok. Gula tinggi sangat. Even tak pregnant pun kena control minum air gas😄

boleh minum tp berpada2 la

Kalau bole elakkan

Tinggi gula.