bersalin tak nak overdue

Boleh ke mintak nak bersalin semasa due kita? taknak tunggu overdue 6hari..

1 Balas

gov takleh sis. sbb dorg akn utamakan yg mmg dh nk bsalin. and wad pemantauan tu penuh dgn ibu2 yg berisiko. unless dlm tempoh 6 hari sblm serah diri tu, dh ada turun tanda or contraction kerap..blh serah diri awal. bsalin overdue bukan something yg tak bagus pun..duduk wad awal2 pun tak seronok..lg stress tgk org lain keluar masuk. i'd prefer to serah diri when ada tanda or when ada constant contraction