vacation

Boleh ke mengandung 8 bulan nak pergi vacation, jalan2? Sy nk travel dlm negara je tp family tk bg ?

8 Balas

Boleh je kak. Saya bru balik dr perth, now dh 32 weeks. cuma klau penat rehat, jgn pksa diri. Tu je

Boleh. Digalakkan aktif. Banyakkan berjalan dan exercise untuk preparation deliver nanti.

Blh je..cuma jgn lupa bwa buku pink and standby brg2 nk bsalin....

Bergantung dngan stamina sis... Mesti akn rasa lenguh satu bdan nt😅

Bg saya..Klu masi larat, apa salahnya. 😄

Knp pla tak boleh

5y ago

sbb family sy risau takut jadi apa2. itu laa saya cuba nak convinced family sy . sy dah lama nak g jalan2 sbb too busy with work 😅

Boleh sis

Bole..