seks

Boleh ke lakukan seks bersama ketika baru abis berpantang 44hari..???ada sesiapa yg pernah xlalukan bersama suami or isteri??

2 Balas

Terpulang ats individu tu...mcm Sy Hari 41 dh on sbb suami nak juga...sy ok je..normal delivery..jg mkn n mkn jamu etc la..ank2 sy 4 org selang 2 tahun..now pregnant ank ke5..

Ikut budi bicara suami,jk suami paham,suami akan puasa. Kalau badan sis masih xkuat,mintak rehatkan dulu. Kalau bdn sis dah ok semua,terpulang la nak on..