Minyak Angin di perut sewaktu hamil

Boleh ke kita sapu minyak angin di perut. Contoh macam vicks, yuyi atau apa2 saja minyak angin? Sebab sejak ada alahan ni perut memang rasa tak sedap. Sentiasa kembung je. Ada kawan saya cakap tak boleh letak minyak angin dekat perut atas sebab apa saya pun tak tahu😁 mungkin ibu2 yang da berpengalaman lebih tahu. #firstbaby

8 Balas

sy masa mula2 angin jgk perut..sapu myk yu Yee cap limau tu..sapu kat atas..jgn smpai bawah..sapu ckit2..sapu kat belakang..pastu baru ok..boleh tido..klu tak, mmg tak tahan sgt .Alhamdulillah skrg dah 28week..anak no2