Buku Pink di klinik swasta

Boleh ke kita buka buku pink di klinik swasta tapi monthly check up di kerajaan.. sbb saya call KKIA x angkat2 utk book appointment.. suami pula x banyak cuti.. tapi dia excited kali pertama nak ikut buat buku pink

9 Balas

Saya pun mcm tu call tak angkat.. walk in je cakap nk book tarikh appointment.. mcm saya pergi walk in terus dia buka buku pink on the spot sbb saya dh masuk 10w & kebetulan takde patient sgt dkt klinik..