Buku Pink di klinik swasta

Boleh ke kita buka buku pink di klinik swasta tapi monthly check up di kerajaan.. sbb saya call KKIA x angkat2 utk book appointment.. suami pula x banyak cuti.. tapi dia excited kali pertama nak ikut buat buku pink

9 Balas

Boleh. Nanti awak akan ada dua buku pink. Satu KKIA, satu swasta. Selalunya buku tersebut akan dikepilkan sekali. Nanti cuba walk in juga. Ada sesetengah KKIA walk in untuk appointment. Awak area mana?

11mo ago

KKIA cuma akan tulis report dalam buku pink mereka. Buku swasta yang awak ada tu nanti sebagai rujukan je.